Unlimited Web HostingFree Drupal ThemesDeposit PokerFree Drupal Themes

„Светът през моите очи“ – един истински празник на детското творчество и въображение

На 10 май 2018 г. се състоя най-вълнуващото събитие, свързано с детската изложба конкурс „Светът през моите очи“ – откриването на изложба и награждаването на отличените. Традиционно интересът към конкурса  е много голям, факт, който се потвърждава и от участието на  деца творци не само от града ни, но и от страната. Тази година сред участниците бяха възпитаниците на клуб „Нюанси“ – град София, заедно с възпитаниците на ДГ „Тракийче“, ДГ „Детски свят“, СУ „Христо Ботев“, СУ „Иван Вазов“, НУ „Любен Каравелов“, НУ „Св. Паисий Хилендарски“ и ОУ „Христо Смирненски“. Общо участниците са 60 на брой, а оценените рисунки 75.

Както на всеки конкурс и тук имахме строго и справедливо жури в състав: Атанас Зоев – преподавател на Клас „Изобразително изкуство“в Школа по изкуствата, Недко Пенев – познат на новозагорската публика от дълги години като създател на шаржове и г-жа Андония Спасова, директор на ОШИ „Илия Аврамов“. Отличия бяха връчени в следните възрастови групи: деца 5-6 години, деца от 1-4 клас и от 5-7 клас.             

Всички участници получиха грамоти, а отличените и предметни награди. С много детски усмивки и щастие в очите наградените завърши този празник на детското въображение и творчество. Организаторите от ОШИ „Илия Аврамов“ и НЧ „Диньо П. Сивков - 1870“ желаят още  много успехи и вдъхновение на всички участници, както и смелост на бъдещите малки творци.

Галерия