Unlimited Web HostingFree Drupal ThemesDeposit PokerFree Drupal Themes

Пета поредна изложба на Христомир Великов в Нова Загора

    НЧ "Д.П.Сивков-1870" е домакин на петата поредна изложба на Христомир Великов в родната Нова Загора. Талантливият ни съгражданин е възпитаник на Обединена школа по изкуствата "Илия Аврамов". По-късно завършва Художествена гимназия „Академик Дечко Узунов“ в Казанлък със специалност „Дизайн“. В момента живее и работи във Велико Търново, където е завършил „Изобразително изкуство“ и „Скулптура“ във ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий”. През 2016 г. получава наградата "Веста" в категория "Изобразително изкуство" на НЧ "Д.П.Сивков-1870".
    Огромният интерес при откриването на изложбата бе най-истинският комплимент към таланта на младия творец, който с непринуденост и чар сподели, че в работата си не търси портретна характеристика, а емоционалност. Според Христомир Великов съвременните хора сме се изгубили в информационния шум, който ни залива и не успяваме да хванем сигналите на същественото и значимото". От платната на талантливия Христомир ни гледат красиви женски образи, които представят емоции и настроения, а не толкова портретни характеристики.
     Желаем на младия талантлив човек много любов и вдъхновение, за да отразява света в красивото огледало на творчеството си.НЧ "Д.П.Сивков-1870" е домакин на петата поредна изложба на Христомир Великов в родната Нова Загора. Талантливият ни съгражданин е възпитаник на Обединена школа по изкуствата "Илия Аврамов". По-късно завършва Художествена гимназия „Академик Дечко Узунов“ в Казанлък със специалност „Дизайн“. В момента живее и работи във Велико Търново, където е завършил „Изобразително изкуство“ и „Скулптура“ във ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий”. През 2016 г. получава наградата "Веста" в категория "Изобразително изкуство" на НЧ "Д.П.Сивков-1870".

    

Галерия