Unlimited Web HostingFree Drupal ThemesDeposit PokerFree Drupal Themes

Красимира Трифонова подари своята музикална книжка “24 песнички“ на новозагорските деца

        На 27 септември от 18:00 часа в залата на ОШИ "Илия Аврамов" бе представена музикалната книжка на Красимира Трифонова "24 песнички". Както самата авторка сподели с преобладаващата детска публика, песничките са вдъхновени от различни моменти в нейния живот и най-вече педагогическите й вълнения от работата с деца. Ключова дума в нейното послание към публиката бе думата "Добро"!
        Най-вълнуващата част от представянето бяха изпълненията на песничките от децата на Нова Загора : клас "Народно пеене" към Школа по изкуствата "Илия Аврамов", децата от НУ "Паисий Хилендарски" с класен ръководител г-жа Минка Монева, СУ "Христо Ботев", представено от класа на г-жа Бояна Ганчева, СУ "Иван Вазов" и възпитаниците на г-жа Розалина Паскалева, детска вокална група "Щурче" към НУ "Любен Каравелов" с ръководител Радмила Иванова. Прекрасни бяха емоциите на сцената и в публиката. На събитието присъства и музикалният редактор Иван Бонев. 
     Г-жа Трифонова изказа благодарност на Културен център "Минко Балкански" и неговия директор Младен Станев за оказаната подкрепа, както и на НЧ "Д.П.Сивков-1870", екипа на библиотеката и Школата по изкуства за помощта при представянето.

 

Галерия