Unlimited Web HostingFree Drupal ThemesDeposit PokerFree Drupal Themes

Глас на Нова Загора 2019 - Ралица Коларова

     За четиринадесети пореден път в навечерието на един от най-красивите празници –Великден, Нова Загора бе огласена от талантливите си деца, както и гостуващи малки изпълнители от региона. В песенния конкурс тази година се включиха 62 деца в индивидуалната програма и 14 камерни състава. Те бяха разпределени в две категории – популярно и народно пеене и в 4 възрастови групи: предучилищна, до 3 клас, до 7 клас и до 12 клас.

     Жури в състав: Павел Петков - преподавател по „Поп и джаз пеене” в Националното училище за музика и сценични изкуства „Христина Морфова“, гр. Стара Загора, Сашка Ченкова - преподавател в Национално училище за фолклорни изкуства в гр. Котел, Андония Спасова - директор на ОШИ „Илия Аврамов”, гр. Нова Загора и Станимира Кънчева - началник отдел „Култура, медийна политика и интеграция на малцинствата“ в Община Нова Загора оцени и класира талантливите деца.
      Г-жа Галя Захариева - верен патрон и един от създателите на конкурса, връчи своята ежегодна стипендия за обучение в Школа по изкуствата на Гинчо Ганчев. Почетният плакет на Община Нова Загора и титлата „Глас на Нова Загора“ за 2019 година завоюва чаровната Ралица Коларова от Клас „Народно пеене“ при ОШИ „Илия Аврамов“.

Галерия (снимки)

 

БЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМО