Unlimited Web HostingFree Drupal ThemesDeposit PokerFree Drupal Themes

Празник на усмивката

     „С децата всеки ден е празник, но днес имаме нужда от техните усмивки повече от всякога“ – това беше мотото на празника по повод Международния ден на детето – 1 юни 2021 г. Най-малките жители на Нова Загора се забавляваха на откритата сцена в Градската градина с изпълненията на възпитаниците от Детска ясла и ДГ „Слънчице”. Най-малките и атрактивни участници от Детска ясла откриха забавната програма с танц по емблематичната песен „Пей и танцувай с нас“. Последваха цветни и разнообразни изпълнения на ДГ „Слънчице“! С огромна любов многобройната публика  подкрепяше малките изпълнители!

     Едновременно с това на входа на градината всички желаещи деца и родители имаха възможност  да се включат в създаване на общо пано  под наслов - „Заедно рисуваме мечти“! С много приятни емоции и усмивки там бяха малчуганите от ДГ „Надежда” и ДГ „Детски свят”.

    Домакини на събитието бяха приказни герои - вече порасналите деца от Детска филмова и театрална школа „Тракия Вижън“ към НЧ „Д.П.Сивков-1870“, които  обещаха на своите малки приятели винаги да ги  подкрепят  и им пожелаха да не забравят, че всички  - дори и възрастните, си остават завинаги  деца! Децата получиха подаръци от Община Нова Загора и библиотеката при читалището!